Antònia Prat: “M’agradaria anar a les Olimpíades de sincronitzada”

0
1402

La nedadora santfruitosenca Antònia Prat, s’ha proclamat campiona d’Espanya en la modalitat de figures de natació sincronitzada amb només 12 anys. El seu dia a dia ha canviat molt des que va decidir, ara fa 3 anys, traslladar la seva educació del Pla del Puig al Club Natació Sabadell, per poder entrenar sincronitzada.

L’Antònia ha vingut a Ràdio Sant Fruitós a explicar-nos com va viure el Campionat d’Espanya Aleví – Infantil d’Hivern i com s’entrena cada dia per aconseguir els seus objectius a dins de l’aigua.

La seva puntuació total en el XVIII Campionat d’Espanya Aleví – Infantil d’Hivern ha sigut de 64,09; seguida de les nedadores Sandra Rodríguez Damian que ha quedat en quarta posició, Laura Carpio Melgarejo en sisena i Aina Saura Verlinden quinzena. En la modalitat de rutina combinada l’equip ha aconseguit la quarta posició amb una puntuació total de 63.76 punts.

En la classificació total per equips, en categoria infantil el Club Natació Sabadell va quedar novè club d’Espanya, entrenat per les tècniques Neus Seguí i Paula Klamburg.