David Checa amb el GTM-94 guanyadors de les 12h de Portimao

0
731

JAUME GRANDIA. Gran victòria del pilot santfruitosenc David Checa a les 12 Hores de Portimao-Portugal, amb l’equip francès GMT-94 Yamaha, després imposar-se només per 0,08 segons a l’equip SERT –Suzuki, en la segona cursa del Campionat del Món de Resistència.

David Checa junt amb els seus companys els francesos Niccolò Canepa i Lucas Mahias, han mantingut durant les 12 hores una lluita sense treva amb l’equip SERT, volta rere volta i jugant amb les estratègies dels diferents equips amb el pit stop, el GMT94 Yamaha R1 va anotar els 10 punts de la vuitena hora assignada a l’equip líder. Aquest primer èxit va permetre a l’equip aconseguir els seus primers punts de la temporada a la classificació del campionat. Després va seguir una batalla èpica entre el SERT i el GMT-94 Yamaha fins a la línia de meta, que va acabar amb la victòria de l’equip de David Checa, encarregat de pilotar les darreres voltes.

El director de l’equip GMT-94, Christophe Guyot, explicava: “Podem estar contents amb aquesta victòria – és la recompensa per un munt de treball dur de tot l’equip La Yamaha R1 és una moto fabulosa i podem estar orgullosos d’haver demostrat el seu gran potencial optant per una estratègia molt ofensiva amb la finalitat de ser capaços de competir amb els nombrosos corredors d’esprint córrer aquí el consum de combustible era una mica més alt del normal, però no hem de lamentar la nostra elecció, ja que va donar els seus fruits durant les primeres vuit hores de la cursa, tot i que vam haver de lluitar dur per guanyar la cursa al final.

“David Checa deia: “En primer lloc vull donar les gràcies a l’equip pel seu increïble treball durant la setmana i la carrera. Aquest equip té una cosa màgica, no es pot guanyar una cursa de resistència pel teu compte, fins i tot tothom recordarà la batalla final, no hagués estat possible sense els meus companys que han estat molt ràpids i agressius durant les últimes 12 hores. “