El santfruitosenc Bernat Ledesma guanya la cursa d’orientació OOCup 2020 celebrada a França

0
632
Ledesma en la prova d'orientació

De fet, la família Ledesma va acabar tenint un paper molt destacat en la mateixa prova.

Aquesta prova de cinc dies a França és considerada una de les més importants en el món de les curses d’orientació. Es va disputar a Nantua, a la regió d’Alvèrnia-Roine-Alps.

Bernat Ledesma va guanyar en categoria M-16 on competia contra 75 participants que van començar-la. La seva germana Xènia va ser novena en categoria W-20, mentre que la seva mare Montse Buscart va ser vuitena en la disciplina W-45. Finalment, el pare del Bernat, Abel Ledesma, va quedar cinquè en categoria M-40.

Tots ells van competir amb l’equip “Catalunya Orientació” en una prova amb una gran participació internacional.