Guillem Muñoz tercer a la cursa de les Festes del Tura a Olot

0
924

JAUME GRANDIA. El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz, de l’equip Tomàs Bellès, es va classificar en tercer lloc en la tradicional cursa de les Festes del Tura a Olot.

La LXII Cursa Festes del Tura organitzada pel CC Olot, disputada el passat diumenge amb la participació d’uns 130 corredors que havien de completar un recorregut de 135 km amb el duríssim port del Santuari del Coll i els ports de 3a de Les Serres i Les Encies. Un grup de quatre corredors van aconseguir formar l’escapada definitiva. A l’arribada l’olotí Adrià Moreno va ser el més ràpid en un emocionant esprint, seguit de Alexis Carlier i Guillem Muñoz.

El dissabte, es va celebrar a Sant Esteve d’En Bas, organitzada pel CC Bas, una altra cursa amb un recorregut de 95 km amb de Coll de Condreu i el mític Coll de Bracons al traçat, sent guanyada pel francès Alexis Carlier, mentre que Guillem Muñoz era dotzè.