La Festa de l’Arròs portada de la guia “Els sabors de la terra”

0
581

“Els sabors de la terra” de Jordi Bastart és una guia turística de la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona i que forma part de la col·lecció Azimut Turisme de Cossetània Edicions.

Aquest llibre de 180 pàgines està dividit en onze comarques administratives i una de natural, entre elles el Bages “El rebost de Catalunya” i descobreix tots els productes distribuïts per temporades, els mercats on els podem adquirir, les fires i jornades gastronòmiques per tastar-los, així com els col·lectius de cuina que els promulguen.

Per aquest número 24 de la col·lecció han triat una fotografia de la Festa de l’Arròs amb Galdric Sala, cuiner de la Colla de l’Arròs en primer pla.

Aquesta primera edició està prevista per aquest setembre i se’n pot veure un tast aquí:

Tast Els Sabors de la Terra

Més informació del llibre i l’autor

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí