La restauració de Sant Fruitós ja nota la relaxació de restriccions amb les noves mesures del Procicat

0
429

Les noves mesures del Procicat han suposat una relaxació de restriccions per a bars i restaurants. En aquest sentit, la restauració de Sant Fruitós ja ha començat a notar els efectes d’aquesta decisió.

Des d’aquest dilluns, la restauració a Catalunya pot obrir des de les 6 del matí fins a la mitjanit sense interrupcions. Aquesta mesura és la continuació del relaxament de restriccions que està fent la Generalitat i que afecta a bars i restaurants.

La Tamara Méndez del Bar del Nexe ens explica els canvis que ha notat en relació als clients

Encara però, l’aforament en l’interior està limitat al 50%, però s’augmenta fins a sis el nombre de comensals per taula. A més, es restableix el consum en la barra, que fins ara no estava permès. No obstant, a la barra s’haurà de seguir mantenint una distància social de seguretat d’un metre i mig.

Tot i el descens de casos que hi ha hagut al municipi durant la darrera setmana, Sant Fruitós registra ara mateix un índex de risc de 687 punts, és a dir, que es troba en risc molt alt, segons els indicadors. A més la taxa de transmissió es troba en 1.87, per tant la incidència està en creixement, segons dades de la Generalitat.

No obstant, la situació ha millorat i els bars i restaurants també necessiten treballar amb seguretat i garanties.

La Tamara Méndez ens diu si les noves restriccions ajuden a la restauració.

De totes maneres, les noves mesures suposen menys restriccions a nivell general de Catalunya, i també per a un dels sectors més afectats com és la restauració.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí