Ordre del Dia del Ple Ordinari de 12/12/2016

0
757

Aquest dilluns (no el segon dijous de cada mes com es habitual) a les 8 del vespre a la sala de sessions de la Casa de la Vila es celebrarà el Ple Ordinari corresponent al mes de novembre. El Ple és obert a tothom i també es retransmet en directe per Ràdio Sant Fruitós. Aquesta és l’Odre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de les següents sessions del Ple: 3 de novembre (extraordinària i urgent) i 10 de novembre (ordinària) de 2016.

CONTROL DE L’ACCIÓ DE GOVERN

2. Donar compte dels Decrets dictats per l’Alcaldia des de la darrera sessió plenària.

3. Donar compte dels acords de la Junta de Govern les següents sessions: 20 d’octubre (extraordinària i urgent), 24 d’octubre (extraordinària i urgent), 7 de novembre (ordinària) i 21 de novembre (ordinària) de 2016.

4. Informació de les regidories.

MOCIONS I PROPOSTES

5. Moció que presenta el grup municipal ERC-AM per una república de dones lliure de violència.

6. Moció que presenta el grup municipal Gent fent Poble a favor de la reforma horària.

CI PRESIDÈNCIA I SERVEIS CENTRALS

7. Creació dels consells municipals d’obligada existència establerts al Reglament de Participació Ciutadana.

8. Modificació segona de les mesures organitzatives integrants del Cartipàs municipal del mandat 2015-2019 respecte a matèries competència del Ple (mesura tercera: horari d’inici de les sessions ordinàries de Ple).

9. Cessió de drets de prestacions econòmiques vinculades.

10. Modificació de la delegació de funcions a la Diputació de Barcelona en matèria de gestió, liquidació, inspecció i recaptació de tributs i altres ingressos de dret públic i reserva de facultats.

11. Aprovació del reconeixement extrajudicial de crèdit pel pagament de factures anteriors a l’exercici 2016*.

CI PROMOCIÓ DEL TERRITORI

12. Aprovació provisional de la Modificació puntual PGOM àmbit discontinu de l’Avinguda Girona i el sector industrial El Grau.

13. Aprovació provisional de la Modificació puntual PGOM en l’àmbit del Parc de l’Agulla.

14. Aprovació inicial de la Modificació puntual PGOM en l’àmbit de la unitat d’actuació 15b “Cementiri”.

15. Aprovació inicial de la Modificació puntual del PGOM en l’àmbit del Portal Nord.

16. Aprovació del Programa de participació ciutadana del Pla d’ordenació urbanística municipal.

CI SERVEIS A LA CIUTADANIA

17. Correcció d’errades en el Conveni col·laboració entre l’Ajuntament de St. Fruitós de Bages i Ajuntament de Navarcles, per a la creació d’una aula associada de música al municipi de Sant Fruitós de Bages.

PRECS I PREGUNTES

18. Pregunta que presenta el grup municipal CIU sobre la modificació de circulació a Pineda de Bages

19. Pregunta que presenta el grup municipal CIU sobre el treball que ha de fer la Comissió per a la redacció del “Pla de l’espai verd urbà” 1621/2016

20. Pregunta que presenta el grup municipal CIU sobre la informació que ha aparegut a la premsa comarcal en referència a una decisió de l’Oficina Antifrau sobre la decisió del govern de Sant Fruitós de modificar les tarifes a favor dels gestors de la residència.

21. Pregunta que fa el grup municipal de Gent fent Poble a la portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Sra. Mercè Casals Martínez: (al.legació 1 PDUA).

22. Pregunta que fa el grup municipal de Gent fent Poble a la portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Sra. Mercè Casals Martínez (al.legació 2 PDUA).

23. Pregunta que fa el grup municipal de Gent fent Poble a la portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Sra. Mercè Casals Martínez (al.legació 3 PDUA).

24. Pregunta que fa el grup municipal de Gent fent Poble a la portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Sra. Mercè Casals Martínez (al.legació 4 PDUA).

25. Pregunta que fa el grup municipal de Gent fent Poble a la portaveu del grup municipal de Convergència i Unió, Sra. Mercè Casals Martínez (al.legació 5 PDUA).

26. Pregunta que fa el grup municipal de Gent fent Poble al regidor de Convergència i Unió Sr. Vicenç Llorens Concustell (al·legació 1 AAVV Pineda PDUA).

27. Pregunta que fa el grup municipal de Gent fent Poble al regidor de Convergència i Unió Sr. Vicenç Llorens Concustell (al·legació 2 AAVV Pineda PDUA).

* Indicar que, respecte el punt 11è de l’ordre del dia, caldrà ratificar la seva inclusió a l’ordre del dia per no haver estat dictaminat prèviament per la Comissió informativa corresponent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí