Ordre del Dia del Ple Ordinari de 15/09/2016

0
633

Aquest dijous a les 8 del vespre a la sala de sessions de la Casa de la Vila es celebrarà el Ple Ordinari corresponent al mes de setembre. El Ple és obert a tothom i també es retransmet en directe per Ràdio Sant Fruitós. Aquesta és l’Odre del dia:

  1. Aprovació de l’acta de les següents sessions del Ple: 14 de juliol de 2016 (ordinària)CONTROL DE L’ACCIÓ DE GOVERN

    2. Donar compte dels Decrets dictats per l’Alcaldia des de la darrera sessió plenària. 22/2016

    3. Donar compte dels acords de la Junta de Govern les següents sessions: 5 de juliol (ordinària), 18 de juliol (ordinària) i 29 de juliol (extraordinària i urgent)

    4. Donar compte de l’informe d’avaluació de les obligacions trimestrals (segon trimestre 2016) de subministrament d’informació de les entitats locals.

    5. Donar compte de l’informe de tresoreria previst a la Llei 15/2010, de modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, per la qual s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials i l’informe d’intervenció previst en la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d’impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el Sector Públic. Segon trimestre 2016

    6. Informació de les regidories.

    CI PRESIDÈNCIA I SERVEIS CENTRALS

    7. Compte general de l’exercici 2015: aprovació definitiva.

    8. Plantilla: modificació número 2/2016 per creació d’una plaça de tècnic mig de gestió i amortització de la plaça i el lloc de treball d’auxiliar de biblioteca.

    9. Modificació del pressupost municipal: modificació número 14/2016 en les modalitats de transferències de crèdit, concessió de crèdit extraordinari i suplement de crèdit. Modificació de les bases d’execució del pressupost 2016 per adaptació al cartipàs municipal.

    10. Reglament de formació del personal de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages: aprovació inicial.

    11. Ordenança reguladora de l’execució alternativa al pagament de deutes amb la hisenda municipal de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages: designació de responsable de seguiment i control i de la comissió institucional prevista als articles 7 i 9 de l’ordenança.

    12. Ordenança municipal reguladora dels mercats de venda no sedentària: incoació d’expedient per aprovació d’ordenança i constitució de comissió d’estudi per elaboració de projecte.

    13. Modificació del pressupost municipal: modificació número 17/2016 en les modalitats de concessió de crèdit extraordinari.

    CI PROMOCIÓ DEL TERRITORI

    14. Ordenança reguladora de sorolls i vibracions: ampliació del termini atorgat a la comissió d’estudi per l’elaboració del projecte d’ordenança.

    15. Resolució de recurs de reposició interposat per la regidora del grup municipal de Convergència i Unió, sra. Mercè Casals, contra l’acord del Ple municipal de 14 de juliol de 2016 que va aprovar inicialment la modificació del Pla general d’ordenació urbana en l’àmbit del Polígon Industrial Santa Anna.

    16. Resolució de recurs de reposició interposat contra l’acord de Ple de 12 de maig 2016, relatiu a la modificació de la titularitat de la iniciativa de formulació del pla de millora urbana del sector Hostal de Pineda (proposició de la qual s’ha de ratificar la inclusió a l’ordre del dia conforme a l’article 97.2 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel que s’aprova el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals).

    CI SERVEIS A LA CIUTADANIA

    17. Establiment del servei públic municipal de museu de Sant Fruitós de Bages: aprovació de memòria justificativa per sol·licitud d’informe preceptiu de l’administració de la Generalitat de Catalunya i suspensió de la tramitació de l’expedient fins a la seva recepció.

    18. Reglament municipal de prestacions socials i de caràcter econòmic de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages: aprovació inicial

    PRECS I PREGUNTES

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí