El primer ple ordinari de l’any de Sant Fruitós s’estrena amb el canvi d’horari, a les 6 de la tarda

0
629

El ple de Sant Fruitós d’aquest dijous 12 de gener, el primer ordinari de l’any 2017, començarà a les 6 de la tarda. El canvi d’horari es va aprovar en el ple de desembre i a partir d’ara en lloc de començar a les 8, ho faran dues hores abans. Els plens se seguiran retransmetent en directe per Ràdio Sant Fruitós.

Hi ha 9 punts a tractar a la convocatòria del ple, tot i que pot ser que s’hi sumin, si s’escau, sobrevinguts o preguntes en el torn obert de paraules. Dels aspectes a tractar al de gener, en podem destacar la creació d’una comissió de seguiment del pla estratègic de l’Aviació a Catalunya 2030, per una possible modificació del pla general per zones verdes i de la zona residencial del carrer Pere Clapera, així com la pròrroga del conveni que l’Ajuntament té amb el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus per aquest nou any.

Hi ha un prec que presenta el grup municipal CIU sobre el projecte de numeració en l’àmbit de la carretera de Vic i carrer del Montpeità.

 

Aquesta és l’Odre del dia:

1. Aprovació de l’acta de les següents sessions del Ple : 12 de desembre de 2016 (ordinària) i 4 de gener de 2017 (extraordinària)

CONTROL DE L’ACCIÓ DE GOVERN

2. Donar compte dels Decrets dictats per l’Alcaldia des de la darrera sessió plenària.

3. Donar compte dels acords de la Junta de Govern les següents sessions: 2 de desembre de 2016 (ordinària).

4. Informació de les regidories.

CI PRESIDÈNCIA I SERVEIS CENTRALS

5. Aprovació de la xifra de població del padró municipal d’habitants a data 1 de gener de 2016.

CI PROMOCIÓ DEL TERRITORI

6. Creació de la Comissió de seguiment del Pla estratègic de l’Aviació a Catalunya 2030.

7. Modificació puntual del pla general de diferents zones verdes del terme municipal i ajustament de les condicions d’ordenació de la zona residencial carrer Pere Clapera.

8. Aprovació de l’addenda de pròrroga del conveni entre el Consorci del Bages per la Gestió de Residus i l’Ajuntament per la gestió de residus que regula algunes prestacions de serveis i les seves conseqüències econòmiques respecte a la recollida i tractament de residus al municipi de Sant Fruitós, pel període comprés entre l’1 de gener al 31 de desembre de 2017.

CI SERVEIS A LA CIUTADANIA

No consten

PRECS I PREGUNTES

9. Pregunta que presenta el grup municipal CIU sobre el projecte de numeració en l’àmbit de la Carretera de Vic i carrer del Montpeità.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí