Clara Oliveres dedicarà una nova cançó als incendis de Sant Fruitós en el proper disc del grup Juriol

0
397

La santfruitosenca Clara Oliveres, vocalista del grup de rock Juriol, inclourà en el proper disc de la banda una cançó dedicada als incendis de l’estiu que van cremar part d’aquest poble bagenc.

La cançó es dirà “Cendra” i vol ser un homenatge a una història que li va tocar ben d’a prop quan la casa dels seus sogres va cremar-se per complet, obligant la família a marxar i a començar de nou en un altre habitatge. Així ho explica ella mateixa:

 

En aquest sentit, diu que les cançons del proper disc també es basen en vivències i sensacions personals, però partint de situacions amb què el públic s’hi podrà sentir identificat. De moment, assegura, té les cançons composades. Ara les vol deixar reposar uns mesos i, de cara al maig, el grup amb arrels bagenques tornarà a entrar a l’estudi per gravar-lo i tenir-lo a punt durant l’estiu. 

Mentrestant, però, l’artista ha estat desenvolupant un nou projecte de versions amb un dels primers grups íntegrament femenins: Coco. Oliveres admet que el concert al Carnaval de Solsona d’aquest any amb aquesta nova formació va pujar al podi dels moments més especials de la seva carrera musical. Un podi on també hi ha el concert que va fer a Sant Fruitós, que assegura que va ser molt emociant en fer-se a casa seva.

Clara Oliveres
Clara Oliveres

“Fer cançons a foc lent i estudiant els detalls de les lletres, acords, producció i edicions, és el que més em mou dins del món musical”

Ara bé, l’adrenalina de veure pavellons plens amb el grup de versions i l’èxit implícit que té aquest tipus de música també l’han motivada molt. 

Sigui com sigui, la cantant i música està satisfeta de la trajectòria que està agafant la seva carrera musical i assegura que l’estiu serà molt positiu pel que fa a nombre d’actuacions previstes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí