El Bages aposta pel contingut en català a les xarxes i al món digital

0
323

El contingut en català a les xarxes socials crea nous adeptes i sinergies a Manresa durant el cap de setmana. L’associació Creadors TV, que busca consolidar la llengua al món digital, va organitzar la seva primera trobada de creadors de continguts a la capital del Bages. 

Tota la resta d’actes que s’havien fet fins ara havien estat digitals. Segons l’organització, la trobada va ser molt positiva, perquè hi van anar passant ciutadans per informar-se i conèixer totes les plataformes que hi ha en català, però que potser no tothom coneix. Durant tot el dissabte hi va haver espectacles, intercal·lats amb xerrades i taules rodones a l’Auditori de la Plana de l’Om.

Jesús Casasampera, un dels organitzadors de la festa, explica en declaracions a Ona Bages que un dels punts positius d’aquesta presencialitat va ser que els diversos creadors van poder conèixer-se entre ells i els seus projectes:

A la plaça de Sant Domènec hi havia espcectacles molt distesos i humorístics i, en canvi, a l’auditori de la Plana de l’Om s’hi va fer un seguit de xerrades i taules rodones per abordar temàtiques més reflexives al voltant de les xarxes i el català. 

 

Des de l’organització ja miren endavant i esperen poder fer una segona edició per donar a conèixer l’associació i per catapultar el contingut en català a una esfera molt més global. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí