L’Ajuntament es reuneix amb el sector empresarial de Sant Fruitós

0
121

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es va reunir el passat divendres amb el sector empresarial per informar-los i debatre sobre els projectes i serveis als polígons del municipi.

Els diferents actors van parlar sobre el servei de gestió que permet a les empreses fer una anàlisi de la despesa energètica.

Durant la jornada, on van participar 16 empreses del municipi, el consistori va informar sobre el servei que permetrà analitzar la despesa energètica que està engegant l’Oficina de Promoció Econòmica. Aquesta iniciativa els permetrà ajustar les tarifes o reduir costos, a banda d’oferir-los assessorament sobre la implementació d’energies renovables.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Fruitós va aprofitar la trobada amb el sector empresarial per debatre altres qüestions de rellevància, com la seguretat, la mobilitat o l’energia. El consistori i les empreses troben en aquestes reunions un espai per compartir projectes, novetats o necessitats.

És la primera trobada que s’ha pogut fer de forma presencial des de l’esclat de la pandèmia. Hi van prendre part l’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñan, el regidor de Promoció Econòmica, Felip Echarri i l’equip tècnic de l’àrea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here